Om Oss

HVEM ER VI?

Ilovecats.no er en liten men seriøs nettbutikk, med lager og kontor i Ski utenfor Oslo.

Bedriften drives av et ungt ektepar som heter Mari og Alexander. Mari er daglig leder, og sa opp tidligere jobb for å satse fullt på butikken. Alexander hjelper til der han får beskjed :) Med oss på laget har vi to serviceinnstilte dyreelskere ved navn Marie og Tine. I tillegg til dette har vi alltid med oss en logrende (og litt bjeffende) liten meksikaner (Xoloitzcuintle) som av og til lyder navnet Xolo (solo). Han er på størrelse med en katt og er derfor selvutnevnt produktsjef, og er veldig opptatt av å sjekke kvaliteten på godbitene våre så ofte som mulig (merkelig nok:) )  Den siste tiden har vi også fått en menneskevalp som har begynt å tygge litt på lekene til Xolo (og motsatt), hun heter Luca og blir snart oppgradert til assisterende lagersjef (skal tidlig krøkes).

HVA GJØR VI?

Vi kjøper og selger varer til katter (og hunder). Vi importerer varer fra England, Italia, USA, Kina, Korea, Taiwan og flere andre land - men av og til kjøper vi også varer i Norge eller Sverige. Som regel kjøper vi direkte fra produsent, hvilket gjør at vi ofte kan tilby lavere priser og bedre tilbud enn de fleste. 

NOE PÅ HJERTET?

Har du spørsmål til oss, eller kanskje du ønsker å fortelle oss noe vi kan bli bedre på, er du selvsagt mer enn velkommen til å kontakte oss. Du kan sende oss en melding via kontaktskjemaet eller på epost: post@ilovecats.no

 

♥♥ Hilsen fra Mari, Alexander, Marie, Tine, Luca og Xolo ♥♥

 

 

Firmanavn: Nordic Retail Group AS
Orgnummer:  998 538 939 MVA

Nordic Retail Group AS, I Love Cats © 2019 | Powered by Mystore Design av Risingbear.no